My philosophy

90% OF MY MEMORIES came FROM old PHOTO's AND VIDEO'S

How about you?

Get to know me a little more..

Faq

Hoe wist je dat dit jouw passie is?

01

Tijdens mijn HBO studie 'Concept developement & Trend research' waren er veel momenten waar we werkte aan persoonlijke ontwikkeling. Zo ging je ieder jaar meerdere keren op reis, experimenteerde en reflecteerde we dagelijks. Hierdoor wist ik steeds beter waar ik goed in was. Tijdens mijn laatste stage, waar ik een online business coach hielp een nieuw concept op te zetten (ik visualiseerde; deed de designs, bedacht uitgebreide scripts en maakten foto & video content), kwam mijn hobby 'fotografie' steeds vaker in het werkveld van pas. Ik begon een portfolio op te bouwen naast mijn studie en rolde er steeds verder in.

Waarom combineer je foto & film?

02.

Er zijn twee redenen waarom ik foto & film combineer; ten eerste, omdat ik het beide mega leuk vind. Als ik moet kiezen, kies ik voor film, maar zou fotografie ook echt niet willen missen. Ten tweede, omdat het naar mijn mening veel waarde toevoegt het beide te hebben. Waar een film het hele gevoel van dat moment weer naar boven haalt en je weer even helemaal terug brengt, is een foto zo waardevol om groot in te lijsten of in een album terug te zien.

Wat is je droomopdracht?

03

Er staan nog heel veel dingen op mijn lijstje, maar mijn echte droomopdracht zou wel zijn; een campagne shoot in Marokko of Zuid-Afrika. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar het onbekende. Dat maakt dat ik nieuwe culturen, verschillende milieus en vreemde landen super tof vind.

Contact

Volg mij

Menu

Vondelstraat 13, 5144 AV WaalwijkInfo@peggyscontent.nl06-22864102

ODE

naar contactformulier

                               Copyright © 2019- | Peggys Content | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring