brand your business

your business will grow by good branding

what i can do for you

Boost your business

Brand your business

€1579,- (halve dag)

€1979,- (hele dag)

Met dit pakket gaan we een halve dag helemaal aan de slag voor jouw bedrijf. We zorgen voor nieuwe, authentieke content. Samen kleden we deze halve dag in met alles wat je kunt bedenken binnen foto & film. Van een portretshoot tot aan een nieuwe brandvideo.

Brand your business is een upgrade van het Boost your business pakket. Hierbij gaan we een maar liefst een hele dag aan de slag voor jouw bedrijf. Professionele content die je overal kunt inzetten. Op jouw website, in je stories of highlights op Instagram, in brochures en ga zo maar door.

meer info

meer info

Services & Packages

Great content for soul brands.

01

03

02

academy reeks

content combi

One minute video

Foto & film. Een veelgekozen pakket. We plannen een dag waarop we 2 uur lang heel veel content schieten, namelijk 1 video van 1 minuut en maarliefst 30 foto's. Met deze beelden heb jij genoeg professionele content voor minimaal een maand en misschien wel de komende jaren. De content wordt vaak ingezet op websites, social media kanalen en voor in bijvoorbeeld brochures.

Een video van één minuut. Waarover? Dat mag alles zijn. Dit pakket wordt vaak gebruikt voor onder andere; behind the scenes, promotievideo, brandvideo of productvideo. Samen bedenken we hoe we de 1 minuut het beste kunnen inkleden. De beelden moeten krachtig zijn en de audio moet de beelden versterken.

Ga jij een online cursus verkopen en wil jij jouw klant professionaliteit bieden? Dan adviseer ik te investeren in kwaliteit beeld en geluid. Naast de professionaliteit, ontzorg ik je ook van het editen van alle video's en ik kan je zeggen, daar gaan heel wat uren inzitten. Ook geef ik directe feedback op de inhoud en help ik je bij het vinden van een structuur binnen de modules.

€779,-

€979,-

v.a. €1979,-

Get In Touch

Heb je een vraag of juist een idee? I'm just a message away!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Contact

Volg mij

Menu

Vondelstraat 13, 5144 AV WaalwijkInfo@peggyscontent.nl06-22864102

naar contactformulier