Een ode aan jezelf

ONTVANG DE EXCLUSIEVE ODE AAN JEZELF PODCAST AFLEVERING

Ontvang PODCAST

Lieve powervrouw,

Je hebt altijd voor anderen klaar gestaan, stormen doorstaan en de sterkste schouders geboden in moeilijke tijden. Je hebt keer op keer bewezen hoe veerkrachtig en zorgzaam je bent. Maar nu is het tijd om stil te staan bij degene die al die liefde en aandacht zo hard nodig heeft: jijzelf.

Wij weten dat je altijd klaarstaat voor anderen en jezelf vaak op de laatste plaats zet. Het is nu tijd om jouw eigen waarde te erkennen en te vieren. Daarom nodigen wij jou uit voor een exclusieve dag, speciaal voor vrouwen zoals jij. Een dag waarop jouw verhaal het podium krijgt dat het verdient en je een nieuw hoofdstuk kunt beginnen, omringd door gelijkgestemden.

Toen ik zelf deelnam aan een retreat, kwam ik thuis met een overweldigend gevoel van rust en kracht. Maar helaas, zoals zo vaak gebeurt, verviel ik snel weer in de rush van het alledaagse leven. Om die kracht vast te houden, liet ik een tatoeage zetten als tastbare herinnering. Elke keer als ik naar die tatoeage kijk, voel ik een glimp van de energie en kracht die ik toen had.

Maar ik wilde meer. Ik wilde een ervaring creƫren die vrouwen niet alleen tijdens het retreat inspireert, maar hen dagelijks herinnert aan hun eigen kracht en waarde. Een retreat die verder gaat dan alleen een tijdelijk gevoel, die vrouwen elke dag opnieuw helpt om in hun waarde te stappen en hun ware zelf te omarmen.

Mijn visie voor dit retreat is om jou een blijvende transformatie te bieden. Ik wil dat je elke dag wakker wordt en jezelf herinnert aan de prachtige, krachtige vrouw die je bent. Dat je naar jezelf kijkt en trots bent op wat je ziet, wetende dat je waardevol bent, elke dag weer.

                               Copyright © 2019- | Peggys Content | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring