a storyline in frames

A moment lasts a second, the memory lives forever

Yayy! Congrats!

Jullie gaan trouwen en dat is bijzonder!

Maar ook best spannend, toch?! Ik wil jullie ontzorgen als foto- of videograaf. Een bruiloft vastleggen is voor mij de meest mooie opdracht die ik kan krijgen. De mooiste dag van iemands leven vastleggen, vol positiviteit en mooie mensen, dat is echt genieten. In mijn reportages en video’s vind ik het namelijk heel belangrijk om hierin jullie verhaal te kunnen vertellen. Ik ga altijd opzoek naar de spontane, intieme momenten. Die momentjes die je zelf niet door hebben gehad, maar vervolgens wel in mijn beelden terug ziet.

Plannen jullie een (multi)culturele bruiloft? Of heb je juist een bijzondere (gedeelde) passie. Speel je gitaar, hebben jullie een heel bijzonder plekje in de natuur samen of iets heel anders? Het kan van alles zijn; You name it! Ik duik graag in andere culturen, ontdek graag nieuwe mooie plekjes en vind het heerlijk mezelf te verdiepen in nieuwe dingen. Een bruiloft is voor mij een soort mini reisje, een reisje in jullie leven en jullie verhaal, wat ik visueel maak tijdens het maken van de bruidsreportage of bruidsfilm.

Jullie dag gaat geweldig zijn, maar het is nóg mooier om deze dag steeds opnieuw te kunnen ervaren in foto of film en dat is nou net het liefste wat ik doe. Kijk verder op deze pagina of wij een match zijn en ik het lijkt mij super leuk om kennis met jullie te maken!

Enjoy this amazing cultural wedding..

Services & Packages

You need to capture that special day in your life right?

01

02

03

weddings

Elopements

love stories

Een intieme bruiloft, met de juiste mensen, een mooie locatie en vol in het moment. Iets wat ik prachtig vind om vast te leggen in foto of film. Laat jullie moment, ook al is het nog zo klein, niet zomaar aan je voorbij gaan. Dat zou toch sonde zijn!

Ook jullie hebben je eigen love story. Al eens over nagedacht die vast te laten leggen? Een picknick op jullie favoriete plekje, een huwelijksaanzoek, een dagje surfen of iets heel anders? Neem het niet voor lief en maak er blijvende herinneringen van.

Jullie droomdag. Een dag om nooit te vergeten en daar hoort in mijn beleving een mooie bruidsreportage of bruidsfilm bij. Momentjes vanaf het aankleden tot aan het feest, ik leg het vast! Geloof mij, als je het niet laat vastleggen, krijg je echt spijt.

Starts At: €879,-

Starts At: €1279,-

Starts At: €1779,-

GET INSPIRED AND DISCOVER HOW I ROLL

DOWNLOAD THE WEDDING GUIDE

Enjoy this bohemian elopement..

Enjoy the dance between them..

BOTH VIDEO'S Featured In:

More

https://www.girlsofhonour.nl/classy-kleine-bruiloft/

2020, 2021

Capturing Unique Stories

LISANNE & JOOST

Jolein & patrick

Joey & Daniëlle

Dorien & edson

Get In Touch

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Contact

Volg mij

Menu

Vondelstraat 13, 5144 AV WaalwijkInfo@peggyscontent.nl06-22864102

naar contactformulier