Grow with video academy

Ben jij klaar om je expertise online te gaan delen?

Wat is acadamy reeks?

Leert ondernemende coaches en trainers om efficiënt en doelgericht video's te maken van goede kwaliteit, die zorgen voor meer zichtbaarheid en groei voor je bedrijf.

Herken jij het volgende?

Veel ZZP’ers die werken met grote groepen mensen komen tijdens deze tijd van Corona in de knel met hun werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan coaches die grotere groepen mensen coachen, maar ook aan stylisten die dagelijks met veel mensen in aanraking komen. Best heel vervelend, toch? Omdat we het liefst zoveel mogelijk fysiek contact willen vermijden, is het belangrijk te zoeken naar andere mogelijkheden. Fijn voor jou: ik heb zo’n mogelijkheid voor jou gevonden. En ik neem je al het extra werk uit handen! Een echte musthave voor jou dus.

Ik wil het wel maar….

DOWLOAD HIER 10 TIPS

Faq

Alleen hetgeen hoeven doen waar je goed in bent

01

Ik zorg voor de rest! Zo heb jij de ruimte om je klanten te inspireren, en hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van je video’s. Wel zo handig.

Een veel groter publiek aanspreken waar je normaal gesproken

02.

Één op één werkt, kun je met je gloednieuwe videomodules een veel groter publiek aanspreken en zo meer omzet maken. Je haalt namelijk gegarandeerd meer klanten binnen. Een echt goede investering in jezelf en je bedrijf dus, deze videomodules!

03

Werken met videomodules die echt bij jou en je klanten passen

Ik vind het belangrijk om videocontent te maken dat aanspreekt en heel goed past bij jou. Daarom kijk ik extra goed naar jouw huisstijl en staan jouw wensen voorop, zodat de video’s helemaal eigen worden. Daardoor spreek je jouw klanten ook veel sneller aan.

DOWNLOAD HIER DE PRIJSLIJST

Waarom je nu wilt starten met video

Video is nu dé manier om te groeien. Je ziet al steeds meer video’s overal voorbijkomen en het is de hardst groeiende vorm van content. Instagram speelt er vol op in met stories en Reels. En dat is met een reden! Namelijk dat video dé manier is om online mensen aan je te verbinden. Op video komt jouw energie veel beter over. Dit is niet alleen helpend voor potentiële klanten maar ook voor bestaande klanten die zich veel meer verbonden voelen met jou.

DOWNLOAD DE PRIJSLIJST